جلسه ادواری هیئت رئیسه دانشکده پزشکی با گروه آموزشی بیهوشی
در ادامه بازدیدهای دوره ای ریاست دانشگاه و مسئولان دانشکده پزشکی از گروه های آموزشی و به منظور ارزیابی و بررسی عملکرد گروه ها و تحقق اهداف بازدیدهای س ...
در ادامه بازدیدهای دوره ای ریاست دانشگاه و مسئولان دانشکده پزشکی از گروه های آموزشی و به منظور ارزیابی و بررسی عملکرد گروه ها و تحقق اهداف بازدیدهای سال گذشته، نهمین جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی با گروه آموزشی بیهوشی روز شنبه 6 آذرماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در این جلسه که دکتر دباغ مدیرگروه بیهوشی، معاون آموزشی و پژوهشی و روسای بخش های آموزشی گروه حضور داشتند درخصوص برنامه های آموزشی و پژوهشی گفتگو و تبادل نظر شد.
مدیرگروه بیهوشی در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد گروه فوق، توکل به خدا، نظم، تفکر جمعی، برنامه ریزی، پشتکار، صداقت و شفافیت را جزو اصول برنامه این گروه عنوان کرد و به تبیین برنامه 5 ساله گروه در حیطه آموزش و پژوهش پرداخت.
دکتر دباغ در ادامه وجود اعضای هیئت علمی توانمند، تنوع بیماران، ارتباط موثر با مراکز تحقیقاتی دانشگاه و وجود بستر مناسب فارماکولوژی و نوروساینس در دانشگاه را از نقاط قوت گروه و ارتباط نسبتاً ضعیف با مراکز تحقیقاتی خارج دانشگاهی و بین المللی، ارتباط ضعیف با سایر گروههای آکادمیک در داخل دانشگاه و سطح پایین تر پژوهش نسبت به سایر گروههای دانشگاه را جزو نقاط ضعف گروه عنوان کرد.
مدیرگروه بیهوشی در انتها با اشاره به اقدامات فعلی و اهداف آتی گروه، درخصوص مرجعیت علمی همراه با آینده نگاری، بازبینی و نوآوری در آزمون های دستیاران، بازبینی کوریکولوم، توجه بیشتر به پژوهش در آموزش (research in education) و اعتباربخشی بین المللی توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه نشست، اعضای حاضر در این جلسه درخصوص تهیه ابزار و تجهیزات به روز بیهوشی و تعمیر و نگهداری این تجهیزات، راه اندازی نوروساینس در مرکز لقمان و راه اندازی و تکمیل بخش ICUمغز و اعصاب در این مرکز ، افزایش ارتباطات بین بخشی، بازنگری کوریکولوم رشته درد، راه اندازی فلوشیپ بیهوشی اطفال و فلوشیپ PICUدر مرکز مفید، تامین لوازم مصرفی در اتاق عمل و تامین داروهای مورد نیاز جهت کنترل درد حاد پس از عمل، کمبود فضا، لزوم ارجاع رزیدنت ها جهت آموزش به مرکز 15 خرداد، برگزاری کمیته آزمون و تسریع در ارتقای توانمندی اساتید در طراحی سوالات آزمون ها، توجه ویژه به لاگ بوک ها، برنامه آموزش پزشکی عمومی، اهمیت تولید مقالات و محصولات پژوهشی در ارتقای علمی اساتید و .... گفتگو نموده و راهکارهایی ارائه شد.
برای مشاهده مرجع خبر بر روی سایت دانشکده پزشکی اینجا را کلیک کنید.